Noot sai Paralepa kohviku aastaks rendile

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Ettevõtja Heiki Noot sai Paralepa rannakohviku veel üheks aastaks rendile.

Haapsalu linnavalitsus otsustas eelmisel kolmapäeval, et annab Paralepa rannahoone kohviku veel üheks aastaks rendile ettevõtja Heiki Noodale. Noot tasub aastas renti 200 eurot. Kohviku suurus on 26 m2. Rendileping kestab 1. oktoobrist kuni tuleva aasta septembri lõpuni.

Haapsalu linnavalitsus kirjutas oma otsuses, et Nooda pakutava teenuse kvaliteet oli eelmisel rendiperioodil hea. Linnapea Urmas Suklese allkirja korralduses märgitakse, et linnavalitsusele ei ole teada teisi huvilisi.

Noot võttis kohviku rendile 2014. aasta juunis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mao
7 aastat tagasi

Ärimehed Hiinast ja Uus Meremaalt sellega kindlasti ei lepi.

blsbla
7 aastat tagasi

Ah jätke jutt ühe putka rentimise pärast,linnavalitsus peaks pigem tasuta välja andma rendiloa,hea ,et keegi huvi tunneb sellise marginaalse äri vastu.Või soovite teha lausa ülemaailmset konkurssi?

...
7 aastat tagasi

Mis on hea ja väga hea teenuse kvaliteedi vahe? Ehk linnavalitsus jagab seda infot, kus olid teeninduse tingimused kirjas?

bla
7 aastat tagasi

tahaks ka teada mille põhjal tehakse valikud? peaks olema mingi konkurss sest 200 € aastas on ju tasuta sisuliselt, paari päikesepaistelise päevaga lükatakse see raha kiirelt mitmekordseks. Lappasin läbi LV uudiste sektsiooni kuni selle asta juunikuuni, ei mingit teadet selle rendilepingu kohta, kuskohast need huvilised peaksid tekkima kui asjad seljataga ära otsustatakse?

Kohalik
7 aastat tagasi

Aga Aafrika ranna kohvik? See oli eelmine hooaeg täiesti kinni…

jl
7 aastat tagasi

Tegelikult peaks julgele mehele selle eest peale maksma.

kus
7 aastat tagasi
Reply to  jl

ja milles see julgus väljendub???

juss
7 aastat tagasi

pakkunud siis 2000, oleks pulli saanud.

maali
7 aastat tagasi

sinna,et tehu on rannakohvikuga,mida saab pidada vaid siis kui väljas rannailm 😛 mida meie kliimas o. parimal juhul 1,5 kuud

nh
7 aastat tagasi

200 eurot aastat? kuhu kala on maetud?