Karilaid ehitaks majandusministrina raudtee Haapsaluni

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Jaanus Karilaid (arvo tarmula) (8)

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Postimees kirjutab, et keskerakondlane Jaanus Karilaid ehitaks majandusministrina raudtee Haapsaluni.

„Erastamise kõrval tuleks üle vaadata ka Rail Balticu suurprojekt. Kas on kasulikum see hoopis läbi Tartu viia või mõelda selle peale, et kõik maakondade raudteeliinid korraga välja arendada – nii Haapsalu suunal kui ka kiirliin ka Pärnu suunal,” kirjeldas Karilaid.

„Ma olen viimased aasta aega tegelenud parvlaevasaaga lahti harutamisega ja nende probleemidega – kui aeglane seal on olnud ministripoolne juhtimine nii eelmiste kui praeguste poolt,” kirjeldas Karilaid. Tema hinnangul vajab majandusministri valdusala selles osas kindlasti ülevaatamist.

Tänaõhtustel koalitsiooniläbirääkimistel võtavad võimuliitu moodustama asunud IRL, SDE ja KE suure tõenäosusega üles ka majandusteemad – valdkonna, mille ühe ministrikandidaadina on kuluaarides välja pakutud Karilaidi, kellel on terve rida ideid selles osas, mis muutmist vajab.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juhanile
7 aastat tagasi

kas Elroni juht ei olemitte Ossip. Ega neid Ossinovskeid ka igale poole juhiks jätku.

...
7 aastat tagasi

Vormsi praam maandub samuti Rohukülas,saab mõni rongile.

?
7 aastat tagasi

Railbaltiku üle otsustab euroliit ning Haapsalu-raudtee üle saareriik Hiiumaa.Teie kohalikud sõitke bussiga või kuidas soovite ,ja ärge oma nina sinna toppige.Üldse ei puutu teitesse!

Juhan
7 aastat tagasi

Postimehes Elroni juht hr Ossinovski kurtis, et Tallinn-Tartu raudteeliikluseks ei jätku rongikoosseise ja millal uusi rongikoosseise tuleb, pole teada.

Lahendus
7 aastat tagasi

Ega eestis elamine ka ära tasu aga ikka on nad kohal hiilgavate ideedega!

Salla
7 aastat tagasi

Ja kas valgustatud külabussijaamad tasuvad ära ja kas kergteed tasuvad ära ja kas Tõllaaugu silla remont tasub ära ja kas rongitee Riisipereni tasub ära ????

ohhaidii
7 aastat tagasi

Pole veel valitsustki, aga juba jagatakse raha. Kohe näha, et tegu lihtsalt kargajatega. Kujutan ette juba järgmist aastat, kui raske see olema saab. Enne aga vaat, et ei saa eelarvegagi hakkama ning sel juhul peaksidki tulema erakorralised valimised.

see mees
7 aastat tagasi

teeb suuga suure linna ja käega ei kärbsepesagi. Kuulates-vaadates praeguse uue valitsuse kokkupaneku tehnikat ja mõttesähvatusi kaob igasugune lootus, et midagi reaalselt paremaks saaks muutuda. Mingit raudteed pole siia vaja enne, kui on selge selle kasutegur. Pange see raha tervishoidu -saab ehk mõnigi pisut normaalsemalt eriarstide abi.

oh jah
7 aastat tagasi

Lubadused, lubadused, lubadused kellel meist nendega kokkupuudet ei oleks.

ja
7 aastat tagasi
Reply to  oh jah

palju neid Haapsalu inimestele enne valimis antud on.

Hardi
7 aastat tagasi

Lõpetage see raudteevajaduse teema. Seda ei ole ju kellelegi vaja, kui osata mõtelda.