Keskerakond, IRL ja SDE alustavad täna võimuliidu loomisega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jüri Ratas (arvo tarmula) (3)

Viimastel päevadel on Jüri Ratasest räägitud kui uuest peaministrist. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakond, Isamaa ja Res Publica Liit ning Sotsiaaldemokraatlik erakond alustavad koalitsiooni moodustamiseks konsultatsioone, teatasid kolme erakonna pressiesindajad ühiselt.

Keskerakonna, IRLi ja SDE esimehed Jüri Ratas, Margus Tsahkna ja Jevgeni Ossinovski alustavad täna konsultatsioone, et moodustada Eestile tugev ja teovõimeline valitsus.

Koalitsioonikõnelused algavad täna Eesti Teaduste Akadeemias aadressil Kohtu 6. Esimene pressikonverents kohtumiste üldraamistiku ning eesmärkide kohta antakse samas kohas algusega kell 19.30.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hullumaja+puhvet
7 aastat tagasi

Üks topski asendati teisega ,üks vargabande asendus teisega !

no
7 aastat tagasi

Seda,et kõik korras on võivad küll rääkida need,kes asjaga kursis ei ole või kes nad ise pukki valinud on.

Mark
7 aastat tagasi

Haapsalus on köik korras ja on ka
hästitoimiv valitsus.Näide ja eeskuju,et RE ja KE on vöimelised
edukalt koostööd tegema.

Margile
7 aastat tagasi
Reply to  Mark

Mis on hästi toimiv valitsus? See, et Sukles ja Karilaid mängisid tööajal tennist ja kõik liikus isevoolu tänu ülepaisutatud linnavalitsuse ametkonnale. See võimaldab Suklesel igakuiselt sõita mööda maailma, ilma, et peaks volikogule aruannet esitama. Sigadus ju?

ott
7 aastat tagasi

Tänavate remondiga meil kehvasti. Kui midagi hakataksegi tegema siis alati vastu talve ja jääb pooleli.

nn
7 aastat tagasi

Haapsalu arenenb hästi,pole mõtet

to nn
7 aastat tagasi
Reply to  nn

Mis sinu arust areneb hästi? See, et valitud seltskond peab enese imetlemiseks Šoti viski ja Itaalia veini päeva ning linnavalitsus näeb ettevõtluses ainult baaride ja kohvikute edendamist. Linna sõiduteed on hullemad kui Ridala valla sügisesed põllumeeste külvipinnad. Küll on linna kitsaskohtadest räägitud, aga kõik nagu kurtidele kõrvadele, see meie reformarite teadmisest, Toompea on nende selja taga. Kas Suklesele hakkab nüüd selgeks saama, et ta ei ole asendamatu. Rõivasel soovitati heaga amet maha panna, ei saanud aru lõpuks sunniti. Tahab Sukles ka Haapsalus sedasama?

aeg
7 aastat tagasi

on ka Haapsalus lükata reform troonilt!