Kõva sõna: linnasisene linn

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Margus Källe. Foto: Urmas Lauri

Margus Källe (urmas lauri)
Margus Källe. Foto: Urmas Lauri

Pärnumaa vallad Koonga ja Varbla ning Läänemaa vallad Hanila ja Lihula ühinevad ning tekkiva Lääneranna valla keskuseks saab Lihula linn. Haapsalu linna ja Ridala valla ühinemisel tekkiv omavalitsus saab nimeks Haapsalu linn.

Meil on seega vallasisene linn, nentis Lihula valla arendusnõunik Margus Källe. Haapsalu ja Ridala ühinemisel tekib omavalitsus nimega Haapsalu liinn. “Neil on keskuseks linnasisene linn,” tõdes Källe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vanamees
7 aastat tagasi

Aga Pärnu? Samasugune probleem.

Allahh
7 aastat tagasi

Pihkupeksupäälinn

nojahh
7 aastat tagasi

Haapsalu linna linnaosad nimedega: Haeska, Puise, Kiideva jpm – uhke. Kõige suurem linn Eestis Talina linna järel. Seal linnaosades siis ka tänavad nimedega ja majad numbritega. Senine Haapsalu linn tuleks siiski miskitmoodi ümbernimetada – ei saa ju olla Haapsalu linnas linnaosa nimetusega Haapsalu, või saab ega ma kah ei tea, aga küll Sukles teab, pole probleemi.

*
7 aastat tagasi

Ei tea, kas Haapsalu puhul on veel võimalik terve mõistuse võit?

...
7 aastat tagasi
Reply to  *

Mis läinud, see läinud… Praegused tegevused ja kokkusaamised on lihtsalt vormi täiteks. Haapsalus kokkusaamisele ei tulnud enam isegi need inimesed, kes varemalt käisid ikka Suklest kuulamas.