Ratas teatab Keskerakonna juhiks kandideerimisest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanus Karilaid ja Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakond 13. Karilaid, Ratas. Tarmula
Jaanus Karilaid (vasakult) on juba nädalaid rääkinmud sellest, et Keskerakonna uueks esimeheks peaks saama Jõri Ratas. Foto. Arvo Tarmula

Keskerakonna juhatuse liige ja riigikogu aseesimees Jüri Ratas teatab kolmapäeval erakonna esimeheks kandideerimisest, ütles anonüümsust palunud erakonna juhatuse liige.

Keskerakonna juhatuse liige kinnitas teisipäeval BNS-ile, et Ratas kandideerib novembris peetaval erakorralisel parteikongressil praeguse parteijuhi Edgar Savisaare kõrval erakonna esimeheks.

“Kohalikud valimised on tulemas ja on tarvis tugevat liidrit, kes suudaks kaasa tõmmata ka Tallinna,” ütles juhatuse liige ja kinnitas, et Ratas vastab nendele kriteeriumitele. Ta lisas, et meedias parteijuhi kandidaatideks pakutud Mailis Reps ega Kadri Simson ei sobi selleks.

Keskerakonna kongress peaks partei juhatuse ettepaneku kohaselt toimuma 5. novembril Paides. Selle kokkukutsumist arutab erakonna volikogu laupäeval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eks...
7 aastat tagasi

Laske isakesel jääda teenitud pujhkusele.

juss
7 aastat tagasi

Breku meelest läinud? Ei tunne te vana kommunisti! Siuke läheb ainult jalad ees!

tark jutt
7 aastat tagasi

kena oleks, kui nii ka toimitaks.

Madis
7 aastat tagasi

Keegi ei vaidle vastu,Savisaar on erakonna looja,on olnud liider riigi taasiseseisvumisel,koik austavad ja armastavad teda.Aga ta on suurte terviseprobleemidega palju ule elanud.Arge assitage teda,et ta peab iga hinna eest ise jatkama.Hoiame teda ja tema tervist,et ta oleks kauem meie seltsis.Las nooremad votavad valitsemise ule.Keskerakond tuleb liita uhtseks ja tugevaks,ainult siis saame voimule ja kaob uleolev irve oravate naolt.J.Ratas on tubli,noor ja hakkaja mees,ta suudab seda teha.Oleme koik Ratase poolt.Praeguse lohenenud erakonnaga ei paase me mitte kusagile,paljud erakondlased tahavad ule minna Ekresse voi vabaerakonda.Kas seda Savisaar tahabki?Auesimees olla on suur au ja tunnustus oma erakonna poolt.Edgar Savisaar,vota kokku oma julgus,ramm.Astu selleks… Loe rohkem »