Palivere kool sai 14 uut arvutit ja uue ventilatsioonisüsteemi

Rauno Pukk

raunopukk@gmail.com

vent

Palivere põhikooli köök sai uue ventialtsioonisüsteemi. Foto: Mikk Lõhmus

Palivere põhikool sai Lääne-Nigula valla toel juurde 14 uut arvutit. Kapitaalremondi läbis ka köögi ventilatsioonisüsteem.

Palivere põhikooli direktor Tõnis Peikel rääkis, et uuest ventilatsioonist on hea meel eelkõige köögipersonalil, kelle töötingimused peaksid nüüd paranema.

Vana ventilatsioon oli üle 20 aasta vana. Peikel lisas, et vana süsteem ei suutnud auru ja toidulõhna vajalikul hulgal köögist välja juhtida. „Juhtus isegi, et paks aur aktiveeris tuletõrje signaali,” täpsustas Peikel.

Uue ventilatsioonisüsteemi paigaldus läks vallala maksma 9800 eurot.

Peale selle sai Palivere põhikool juurde 14 uut arvutit. „Vaevalt mahun oma kabinetti ära, sest arvutid on praegu siin,” ütles Peikel. Ta selgitas, et nüüd saab iga aineõpetaja oma klassi uue arvuti.

Möödunud aastal sai Palivere põhikool 13 uut arvutit, mis leidsid oma koha arvutiklassis. „Nüüd pole meie koolis ühtegi arvutit, mis oleks vanem kui aasta,” rõõmustas direktor.

Raha uute arvutite soetamiseks taotles vald hariduse infotehnoloogia sihtasutuselt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tsiil
7 aastat tagasi

Rõõmus, et kodukoolil hästi on ?

Vara Hõiskad
7 aastat tagasi

„Nüüd pole meie koolis ühtegi arvutit, mis oleks vanem kui aasta,” rõõmustas direktor.
Jamad on alles ees, nimelt järgmisel aastal on Teil koolis juba 13 arvutit mis on vanemad kui kaks aastat ja 14 arvutit mis on vanemad kui aasta!