Urmo Soonvald: Rein Lang, Siim ja Kaja Kallas – Marina Kaljuranna kandideerimise ristivanemad

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Kaja Kallas. Foto Arvo Tarmula

"Hetkel me ei tea veel keegi, milline sõna või detail sai Marina Kaljuranna jaoks otsustavaks, et ta nõustus minema valimislahingusse Siim Kallasega. Oletada saab aga ühte – Rein Langi, Siim ja Kaja Kallase ülbus ning arrogants aitasid sellele otsusele kindlasti kaasa," kirjutab oma arvamusloos Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald.

Põhjusi on Soonvaldi sõnul kindlasti mitu ja ta teeb ülevaate kõigist, mis talle viimase 10 päeva jooksul on silma jäänud.

Näiteks meenuvad Soonvaldile Rein Langi viimaste nädalate tegemisi vaadetes 2006. aasta presidendivalimised, kus Toomas Hendrik Ilves seljatas Arnold Rüütli. "Otsustavaks ei saanud Ilvese paremus, vaid Villu Reiljani ja Tarmo Männi hirmuäratav vari Rüütli kohal," märgib Soonvald ja sedastab, et Langist on saanud uue aja Reiljan ja Mänd.

"Kaljurand tajus, et arvestatav osa ajakirjandusest kutsus teda kandideerima, et päästa oma poliitiline nägu ja lüüa selg sirgeks."

Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments