Jaanus Karilaid osaleb täna jutusaates „Kahekõne”

Rauno Pukk

raunopukk@gmail.com

Jaanus Karilaid

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid (pildil) vastab täna jutusaates "Kahekõne” saatejuht Indrek Treufeldti küsimustele. Foto: Arvo Tarmula

Täna osaleb Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ETV jutusaates „Kahekõne.”

„Mis toimub Keskerakonnas? Kas äsja paljastunud garantiikirjakõmu näol on tegemist katsega kangutada oma kohalt lahti Edgar Savisaar või on see kõik vaid vana poliitrebase järjekordne kaval käik,” seisab saate tutvustuses.

„Kahekõne” algab täna õhtul kell 20:05 ETV põhikanalilt. Saadet juhib Indrek Treufeldt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jüri
7 aastat tagasi

Jaanus Karilaid oli saates rahu ise ja rääkis väga pöhjalikult keskerakonnas toimuvast.Treuveldt oli vaenulikult meelestatud ja küsis mitu korda sama küsimust, püüdes Karilaidu segadusse viia. Karilaid ei ole erakonna löhkuja, vastupidi,ta on püüdnud seda koos hoida.Aga kui muutusi ei toimu,köik seisab paigal,on tal öigus ja kohustus teha korrektuure.Karilaid nagu ka köik teised tunnustab Savisaare suuri teeneid Eesti iseseisvumisel kui ka erakonna töös.Aga on vaja minna edasi.Aeg läheb edasi.Ei saa pealt vaatama jääda erakonna löhestumist kaheks leeriks.Ka nüüd püüab ta erakonda liita.Ta ei taha Savisaart törjuda nurka,Savisaar on ja jääb erakonna hingeks ja südameks ka auesimehena. Tuleb anda noortele vöimalus erakonna… Loe rohkem »