0

SEE Teater MTÜ vabandus

Kylaline

info@le.ee

12. nostalgiapäevade korraldajad paluvad vabandust liikluses tekitatava segaduse pärast endisaegsete sõidukite paraadi tõttu 10. septembril kell 12–14 Mulla – Lihula mnt – Posti – Karja tänaval ja autode vigursõidu tõttu 10. septembril kell 6–16 Lossiplatsil.
Samuti palume vabandust SEE teatrimaja (Vaba 10) naabrite ees võimaliku lärmi tekitamise pärast 9. ja 10. septembril!

SEE Teater MTÜ

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kuule
Kuule

Sa oled tegija,tunnen sind

Kübe
Kübe

Vabandaks ka ette ära kui vahel kuskil ebakaines olekus kakerdan.

wpDiscuz