Homme avab Haapsalus uksed Omena Õigusbüroo

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Endises Haapsalu teenindusmajas Lihula mnt 3 avab homme õhtul uksed Omena Õigusbüroo, mille juhtivpartner, jurist Ermil Miggur on olnud õigusvaldkonnas tegev üle kümne aasta. Siiani on nõustamine toimunud peamiselt telefonitsi või interneti vahendusel.  

“Tänapäeval pole tingimata vaja silmast silma kohtuda, sest enamik asjatoimetusi saab distantsilt aetud. Samas on praktika näidanud, et reaalsed kohtumised annavad palju juurde ja on kohati vajalikud,” ütles 2010. aastal Omena Õigusbüroo asutanud Ermil Miggur.

Interneti vahendusel annab büroo õigusalast nõu üle Eesti, ent teeninduspiirkonnaks, kus käiakse kliente vajadusel ka kohtus esindamas, peab Miggur Harju,- Lääne- ja Pärnumaad.

“Kuna ma siin piirkonnas nagunii ühe, teise ja kolmanda asjaga toimetan, tundus mõistlik, et kontor võiks olla justnimelt Haapsalus,” ütles Miggur.

Lihtsus ennekõike

Omena Õigusbüroo esindab kliente nii kohtus kui ka kohtuväliselt, tegeles peamiselt tsiviil-, ühingu-, töö- ja haldusõigusega.

Büroo lähtub oma tegevuses sellest, et õigusabi peab, sõltumata kliendi asukohast, olema kergesti kättesaadav ning et klientidega räägitakse lihtsas, kõigile üheselt arusaadavas keeles. Keeruliste terminitega õiguskeel on kohtusaali ja teiste juristidega suhtlemise jaoks.

Haapsalu büroos hakkab Omena kliente teenindama eelbroneeringute alusel vähemalt üks kord nädalas.

Tasuta õigusabi

OÜ Omena Õigusbüroo on rahvusvahelise Lyoness Cashback kliendikaardi programmi ametlik partnerettevõte ning esimene õigusbüroo Eestis, mis selle programmiga liitus. Ettevõte pakub tund aega tasuta juriidilist konsultatsiooni kõigile, kes registreerivad endale Omena tasuta kliendikaardi, millega saab soodustusi enam kui 500 ettevõttes üle Eesti ja 60 000 ettevõttes üle maailma.

2015. aasta kevadel oli õigusteaduse magister Ermil Miggur tudengite poolt pakutava tasuta õigusabi projekti juhendaja ja mentor. “Hea eesmärgi nimel olen alati nõus aitama. Seda enam, et kunagi andsin ka ise Tallinnas tasuta õigusabi ning laiendasin hiljem seda ideed oma koduvalda,” lausus Miggur.

Fotod: erakogu

Omena õigusbüroo (erakogu) (1)

Omena õigusbüroo Emil Miggur (erakogu) (2)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
?
7 aastat tagasi

Logo korkea samankaltaisuus kanssa logo Suomen kauppakeskuksen?