Michal: asenduslaevad tuleb igal juhul võtta

Liina Valdre

liina.valdre@le.ee

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Kristen Michal.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Kristen Michal. Arhiiv.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Kristen Michal ütles eile pärast Kuressaares väikesadamaid haldava riigiettevõtte Saarte Liinid kontoris mitu tundi väldanud töökohtumist Postimehele antud intervjuus, et asenduslaevad tuleb mandri ja saarte vahele kindlasti leida.

"Sadamal peab olema plaan B ja asenduslaevad tuleb igal juhul teatud perioodiks võtta, kuni pole sajaprotsendilist kindlust, et uued laevad õigeks ajaks saabuvad. Seepärast arvestagem praegu plaaniga B. Teenus peab olema tagatud," ütles Michal.

Michal lisas, et uute parvlaevade hilinemise viivised on lepingutes sees ja Tallinna Sadam saab need viivised tehaselt sisse nõuda.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments