Parvlaev Ionas naases eile õhtul Saaremaa liinile

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Ionas (5)

Parvlaev Ionas Virtsu sadamas. Foto: Urmas Lauri

Parvlaev Ionas on taas töökorras ning naases neljapäeva õhtul kell 20.15 Virtsu-Kuivastu liinile, leevendades seeläbi täna tugeva tuule tõttu vahepeal häiritud olnud parvlaevaühendust mandri ja Saaremaa vahel, teatas Väinamere Liinid.

Tehnilise rikke tõttu liinilt eemal olnud parvlaev Ionas alustas ülesõite neljapäeva õhtul kell 20.15 Virtsust Kuivastusse.

Neljapäevane tormine ilm muutis parvlaevaühendused Virtsu-Kuivastu ja Sõru-Triigi liinidel keeruliseks, mistõttu olid väljumised tugeva tuule tõttu häiritud. Tugeva tuule tõttu jäid ära parvlaeva Mercandia kaks ringi Virtsu-Kuivastu liinil ja parvlaev Kõrgelaiu üks ring Sõru-Triigi liinil.

Eile kella 20 seisuga oli tuule kiirus vähenenud ning parvlaevaliiklus liinidel on taastunud.

Virtsu-Kuivastu liinil sõidab kolm parvlaeva. Parvlaev Hiiumaa kannab põhigraafikut ning lisalaevadena on liinil parvlaev Mercandia ja parvlaev Ionas.

Väinamere Liinid soovitab reisijatel enne sadamasse sõitmist vaadata operatiivinfot veebilehelt Tuulelaevad või nutirakendusest Tuulelaevad, kuhu on koondatud kõige värskem info otse sadamakassadest nii parvlaevagraafikute kui ka väljumiste osas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
IRWQ
7 aastat tagasi

Kauaks ? Siiani see vann rohkem kai ääres seisnud kui sõitnud ! Parem kohe tagasi viia seni kuni veel omal jalal liigub