Taebla tööstusala loodetakse arendada EASi toel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ridala Offroad 057
Nurme tänav Taeblas. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vald kavatseb konkurentsivõimet suurendada Taebla tootmisala arendamisega. Toetust loodetakse saada Ettevõtluse Arendamise sihtasutuselt (EAS).

Neljapäeval andis Lääne-Nigula volikogu vallavalitsusele loa tagada kuni 70 000 euro ulatuses omaosalus taotluses, mis esitatakse EASi piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetmesse.

“Taebla tootmisala arendamise projekt hõlmab Nurme tänava väljaehitamise koos valgustuse ja kergliiklusteega ja Tööstuse tänava valgustuse väljaehitamise,” selgitas vallavanem Mikk Lõhmus ja lisas, et Taebla tööstusala on kajastatud valla arengukavas ja ka maakondlikus piirkondliku konkurentsivõime tegevuskavas.

Projekt tuleb EASile esitada 3. juuliks. “Loodame, et oleme meetmes konkurentsivõimelised,” ütles Lõhmus. Vallavanem loodab, et EASilt saadakse tööstusala arendamiseks raha ning töödega saaks Taeblas alustada 2017. aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments