0

Sutlepas tühjendasid vargad talu

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei symbolfoto

10. juunil avastati, et Noarootsi vallas Sutlepa külas on talust ja selle kõrvalhoonest varastatud elektrisaag ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel, teatas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Ruth Vilusaar.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Herbert+ving
Herbert+ving

Kae õudu! Mingid tegelased pasundasid hiljuti et see va kuritegevus pidavat kohutava kiirusega kahanema kas keegi mäletab kes see poiss oli?

arvaja
arvaja

tegemist võib olla samade inimestega, kes käisid eelmisel nädalal Einbi külas vargil

wpDiscuz