Taebla saab rulapargi

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

rulapark

Taebla rulaparki tuleva rambi esialgne eskiis. Foto: Raina Jeeberg

Lääne-Nigula vald on välja kuulutanud väikehanke, leidmaks firmat, kes ehitaks Taeblasse rulapargi.

Rulapark tuleb aadressile Lasteaia 9, korvpalliväljaku kõrvale. Parki tuleb üks suur mitmeosaline ramp.

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ütles, et rulaparki on plaanis järgmisel aastal veel laiendada. „Tänavu on alles esimene etapp,” ütles Lõhmus.

Lõhmuse sõnul on praeguseks tulnud kolm hinnapakkumist, mille hulgast ehitaja valitakse. Rulapark loodetakse valmis saada võimalkult kiiresti, et noored seda juba sel suvel aktiivselt kasutama saaksid hakata.

Vallavanem lisas, et rulapargi rajamise idee tuli noortelt, kes säärase ettepaneku vallavalitsusele tegid. „Praegugi on tänavapildis näha noori, kes mööda tänavaid tõukerataste või ruladega sõidavad,” ütles Lõhmus.

Rulapargi rajamiseks on vald eraldanud 10 000 eurot. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mai
7 aastat tagasi

Krt 10 000€?? Vaadaku millised kortermajade seinad välja näevad, nagu ehtne Lasnamägi!! Tehku majad ükskord juba korda, siis ei näe see Taebla siuke urgas välja!

Jaak
7 aastat tagasi

Ega meil Linnamäel ka midagi ei toimu. Minu arust oleks aeg vallale palgata kultuuri ja spordi töötaja.

n
7 aastat tagasi

vanasti oli muru rohelisem ja päike eredam….. Vinguviiulid tulgu korterist välja püüdku ise ka miskit oma kodukoha heaks ära teha. Vald ei ole ainult Taebla alevik, vallas on ka teised väiksemad keskused. Seal on inimesed kodudest välja tulnud ning asulaseltsid käima pannud. Taeblainimesed pole sedagi teha suutnud, ainult vinguvad, et vald ei tee seda ja vald ei tee toda.

Kümnesse
7 aastat tagasi
Reply to  n

Panid

.........................
7 aastat tagasi
Reply to  n

Küsimus ei ole mitte asulaseltsi olemasolus. Probleemiks on see, et Taebla inimesed ei ole rahul valla poolt palgatud Taebla kultuuri ja spordikompleksi haldava MTÜ tegevusega. Täpsemalt tegevus, mis inimesi rahuldaks.

aks
7 aastat tagasi

Vanasti oli Taeblas kõik parem. Tehti sporti,kultuuri, olid võistlused. Uue vallavanema tulekuga on hävitatud kõik. Sellel aastal pole vist spordihoones olnud ühtgi võistlust,kino ega teatrit? Kuhu on jäänud valla sisesed meistrivõistlused? Miks saunast on saanud piletiga joomapaik? Kas sellist valda me tahtsime?

Kõik on suurepärane!
7 aastat tagasi
Reply to  aks

Tutvu Lääne-Nigula valla kodulehtega! Seal on kirjas, et alates 2015. a augustist tegeleb Taebla Kultuuri- ja spordikeskuse haldamisega Riina Kopti, kelle MTÜ korraldab põnevaid üritusi ja pakub valla elanikele erinevaid sportlikke vaba aja veetmise võimalusi.

No
7 aastat tagasi

vanasti mängiti Taeblas korvpalli…mandume seltsimehed!

taeblakas
7 aastat tagasi

Jalgpalli mängida on Taebla jalgpalliväljakul ohtlik! Väravad PEAVAD OLEMA kergmetallist (alumiininiumist). Praegu on seal mingid läbi roostetanud rauast kolakad, mis on ohtlikud. Ehk leiab vald, enne kui õnnetus juhtub, ka normaalsete väravate ostmiseks raha!

kalle
7 aastat tagasi

tore,muidugi:) samas jalgpalli mängivad lapsed ei saa oma trenne läbi viia jalgpalliplatsil kuna puudub üks värav….