Presidendikandidaadiks pakutud Allar Jõks esineb täna avaldusega

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Vandeadvokaat Allar Jõks, kelle 14 ühiskonna-, kultuuri- ja äritegelast pakkusid välja presidendikandidaadina, esineb täna kell 14 avaldusega, teatas BNS.

Suhtekorraldusfirma teatel korraldab Jõks esmaspäeval pressikonverentsi, kus teeb "olulise avalduse". Esmaspäeval kutsusid 14 ühiskonna-, kultuuri- ja äritegelast erakondi üles toetama presidendikandidaadina endist õiguskantslerit, vandeadvokaat Allar Jõksi.

"Allar Jõks oma suveräänse ja iseseisva mõtlemisega ja tegutsemisega on näidanud selgroogu ühiskondlikes debattides. Tal on julgust avada tundlikke teemasid. Eesti president peab kaitsma põhiseadust, ühendama rahvast ja olema õiglane. Allar Jõks on seda teinud nii kohtunikuna, õiguskantslerina kui ka hiljem advokaadina töötades," seisab pöördumises.

Pöördumisele on alla kirjutanud Andrei Sõritsa, Annika Uudelepp Jaan Pillesaar, Joel Volkov, Jüri Käo, Jüri Saar, Mall Hellam, Mihhail Lotman, Peeter Volkonski, Raivo Vare, Rein Einasto, Teet Reedi, Terje Kross ja Tiit Ojasoo.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Väino
7 aastat tagasi

Allar Jõks on vääriline presidendikandidaadiks pakutu, kes on õiglane ja näidanud ennast oma tööga nii kohtunikuna, õiguskantslerina ja advokaadina.
Loodan, et erakonnad toetavad teda sellele vastutusrikkale ametikohale.