Läänemaa keskerakondlaste poolehoid kaldub Ernitsa kasuks

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eelmisel nädalal toimunud Keskerakonna Läänemaa piirkonna laiendatud juhatuses arutati muude küsimuste hulgas ka erakonna presidendikandidaadi küsimust – 19 keskerakondlast toetas Peeter Ernitsa kandidatuuri, kaks inimest Mailis Repsi kandidatuuri.

“Loomulikult toimub piirkondades elav arutelu presidendivalimiste teemal ning nii kaaluti ka Läänemaal kaht kandideerimise soovi kinnitanud keskerakondlast, Ernitsat ja Repsi,” ütles Keskerakonna aseesimees ja Läänemaa piirkonna juht Jaanus Karilaid, lisades, et enamus leidis, et Peeter Ernits suudab veel võrdlemisi värskelt poliitikasse tulnuna näha laiemat pilti ning olla rahvamees.

"Tema tugevaimaks külgedeks peetakse oskust ühiskonda kriitilise pilguga ja ilustamata vaadata, mida pikaajaline ja edukas ajakirjanduslik karjäär ka on tõestanud. Tegemist on lennartmereliku tooniga kandidaadiga, kes ka ütleb, mida mõtleb. Isegi kui see paljudele meeldida ei pruugi," lisas Karilaid.

Oma soovi Keskerakonna presidendikandidaadiks kandideerida on siiani kinnitanud riigikogulased Mailis Reps ja Peeter Ernits, neile lisandus nädalavahetusel ettevõtja Marina Riisalu. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
?!
?!

Mulle tundub,et presidendivalimised on muutunud juba päris tsirkuseks.Mis president oleks Mailis Reps või Marina Riisalu. Kõrvutagem nüüd neid kahte Merega. Sisuliselt hakkab iga suleline end presidendina tundma. Mis ajast presidendi olemus on nii maha käinud? Sellisedi presidendivalimisi küll ei suuda enam tõsiselt võtta.

Miina
Miina

President ei tohiks olla kusagilt erakondadest.

juss
juss

Mida imestada? See ju keskerakond!

karl
karl

mis te ikka aega raiskate, kohe Karilaid tuleb ja ütleb, kelle kasuks te peate kalduma

...
...

Võrrelda Ernitsat ja Merit… pole lihtsalt sõnu.

wpDiscuz