Läänemaa kodutute loomade varjupaik ootab talgutele

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

IMG_3455

Läänemaa loomade varjupaiga juhataja Kaja Maisalu ootab talgutele. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval peetaval üle-eestilisel „Teeme ära!” talgupäeval ootab teiste seas talgulisi Läänemaa kodutute loomade varjupaik.

Talgute eesmärk on korrastada varjupaiga õu ja ehitada kassidele kaks väliaedikut. Aedikute materjali ostis varjupaik annetuste eest.

„Väliaedikutest tunnebki varjupeak kõige rohkem puudust,” ütles varjupaiga juhataja Kaja Maisalu. Praegu on kassid siseruumides, soojade ilmade saabudes on neil oluliselt mugavam olla õues värske õhu käes. Peale selle vajab parandamist üks koerakuut.

Talgupäeval rohitakse peenraid, lõigatakse puid, korrastatakse jalgtee, riisutakse varjupaiga õu ja puhastakse siseruumid. „Tööd on väga palju,” ütles Maisalu.

Praeguse seisuga on varjupaiga talgutele registreerunud 17 inimest. Maisalu loodab, et talgutele tuleb inimesi rohkemgi, sest osad pole end ametlikult registreerinud vaid lihtsalt helistanud ja öelnud, et soovivad tulla.

Talguliste kogunemine on laupäeval kell 10.00 Vilkla külas, loomade varjupaiga õuel. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments