Autoaknast välja visatud suitsukoni põhjustas suure kulupõlengu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

päästeamet logo

30. aprillil kell 15.11 teatati häirekeskusele kulupõlengust Lääne-Nigula vallas Seljakülas. Teataja sõnul oli tuul suur ja põleng liikus kiiresti edasi.
Päästjad kustutasid tulekahju kella 15.45 paiku. Kokku oli põlenud 50×50 ruutmeetrit pinnast.

30. aprillil kell 13.07 sai häirekeskus teate kulupõlengust Martna vallas Allikotsa külas, kus teataja sõnul oli näha mitut tulekollet. Päästjad selgitasid välja, et maantee ääres kraavis oli umbes 1 kilomeetri ulatuses süttinud kulu.
Möödasõitjad olid põlengu suures osas mahamaterdanud, päästjad kontrollisid omakorda ala üle.
Põleng kustutati kella 13.49 paiku.

Lääne päästekeskus tuletab meelde, et sõidu pealt aknast välja visatud suitsukoni võib sattuda kulu hulka ja kuiva ilma korral on nii tulekahju kiire tekkima.

"Kui te just peate oma tervist rikkuma, siis tehke seda nii, et keegi selletõttu viga ei saa. Ka loodus. Veenduge, et teie sigaretilõpp on kustunud, enne kui selle minema viskate," vahendas Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais päästeameti sõnumi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments