0

Haapsalu rahvasprindi võistlusel said läänlased kaks esikohta

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

rahvasprint 26
 
Võistlus peeti Haapsalu tänavail. Foto Tarmo Õuemaa
 
Laupäeval peetud Haapsalu rahvasprindi võistlusele registreerus 106 võistlejat, kellest tuli starti 96. Eemalejäämisi oli tehnilistel ja tervislikel põhjustel. 21 võistlejat olid läänlased.
 
Kõige kehvemini läks läänlastel 2WD-S klassis, kus pärast esimest vooru oli kindlal esikohal Marko Kukuškin, aga teises voorus libises tema auto vastu äärekivi ja sõit oligi lõppenud. Selles klassis oli meie mehi stardis viis. Neist finišilippu nägi ainsana Lembit Madissoo, kes sai 16. koha.
 
2WD-V klassis olid läänlastest stardis Rauno Uustalu ja Reio Lõhmus, kes saavutasid vastavalt 9. ja 12. koha.
 
J-18 klassis võistles läänlastest Ranno Kristmann. Ta jäi viimaseks, kuid sõitis lõpuni ja sai hea kogemuse.
 
J-16 klassis olid stardis Jako Allika ja Cärolyn Soidla. Jako Allika tuli kolmandaks. Cärolyn Soidla oli viimane, kuid parandas igas voorus oma aega.
 
V60+ klassi viiest võistlejast olid neli Läänemaalt. Esikoha võttis Valter Puda Toomas Lembergi ja Väino Tõkke ees. Hillar Kruusma võitis küll võitis viimase vooru, aga võrdsed punktid, kuid kehvem aeg jätsid ta neljandaks.
 
SU klassis oli võistlejaid 16, neist läänlasi seitse. Ka siin oli meie meestel ebaõnne ja juba teises voorus tuli katkestada ühel favoriidil Egert Jakobil. Kalle Kruusma ei jätnud midagi juhuse hooleks, võitis kaks esimest vooru ja kolmandat vooru ei sõitnudki. Martin Jaanus, kes sõitis värskelt remonditud mootoriga, tuli kaheksandaks. Sejuures näitas ta viimases voorus neljandat aega. Jonar Ilves tuli Moskvitšiga 11., Stern Ilves 13., Bruno Jakobi, kelle auto ei töötanud korralikult, 14. ning Andres Kruusma 15. kohale.
 
Järgmine etapp on 7. mail Raplas.
 
Kalle Kruusma
 
 
 
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz