Neli meest jooksevad öösel Tallinnast Haapsallu

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

kaupo tiisler

Kaupo Tiisler jagab homme kõigile jooksuhuvilistele näpunäiteid. Foto: erakogu

Fb jooksuklubisse kuuluvad ülipikamaajooksjad Kaido Vetevoog, Kaupo Tiisler, Priit Valk ja Rain Seepõld alustavad täna õhtul kella 21 paiku Tallinnast Järve selveri kõrvalt jooksu Haapsalu suunas.

Meeste eesmärgiks on Haapsallu jõuda homme hommikul kell 9. Alates Riisiperest jooksevad mehed mööda raudteetammi.

Fb jooksuklubi eestvedaja Jana Koppel rääkis, et jooksjad valmistuvad kuu aja pärast Horvaatias peetavaks 100 miili jooksuks, kus osa distantist tuleb läbida öösel.

Peale selle korraldab Fb jooksuklubi laupäeval kell 12 Laine SPA juures ühise jooksutreeningu. Treeningu organisaator Raimond Ojalill rääkis, et treeningule on oodatud kõik huvilised, kes on varem jooksmisega tegelenud. „Treener Kaupo Tiisler räägib, kuidas joosta kehale haiget tegemata,” teatas Ojalill. Jooksuhuvilistega tehakse Haapsalu ümbruses umbes 25 kilomeetrine ühistreening.

Ojalille sõnul on ühistreeningule registreerunud umbes 30 jooksjat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Raimond
8 aastat tagasi

Priit katkestas enne Keila Statoili (libedaga väänas jala). Kaido ja Rain jõudsid kenasti kell 09.20 ajal Haapsallu. Kuna Kaupol oli vasaloppet veel natuke jalgades siis ta ei jooksnud aga sõitis rattaga terve tee kaasa ja toetas.jooksumehi!

Ch
8 aastat tagasi

Ja mehed on Haapsalus kohal!

Naine
8 aastat tagasi

Rahu, Jane, ainult rahu! Artiklis oli ju selge põhjus välja toodud, miks sellist öist treeningut tehakse. Vintsketele meestele soovin edu!

POOK
8 aastat tagasi

igaüks läheb lolliks omamoodi…

Jane
8 aastat tagasi

Tublid mehed, aga kas naine keelab neid jooksma minna, et nad öösel peavad jooksmal. ( kui eit magab), siis nad jooksevad. Vaesed mehed, mina Teid küll nii ei kohtleks.