0

Võru linn tegi 16 vallale ühinemisettepaneku

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Võru logo

Võru linnavalitsus saatis 12 Võrumaa ja neljale Põlvamaa vallale ühinemisettepaneku, teatas BNS.

Võru linnavolikogu tegi ettepaneku kõigile Võrumaa valdadele ja neljale Põlvamaa vallale algatada ühinemiskõnelused, et moodustada 17 omavalitsuse põhjal üks omavalitsus.

Võru linn tegi ühinemisettepaneku Võrumaa Antsla, Haanja, Lasva, Meremäe, Misso, Mõniste, Rõuge, Sõmerpalu, Urvaste, Vastseliina, Varstu ja Võru valdadele ning Põlvamaa Kanepi, Laheda, Orava ja Veriora valdadele.

BNS

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz