Sotsid kostitavad lasteaednikke kringliga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Neeme Suur. Foto: erakogu

Neeme Suur
Neeme Suur. Foto: Arvo Tarmula

Sotsiaaldemokraatliku erakonna liikmed viivad täna naistepäeva puhul üle Eesti lasteaedadesse kringlid tänamaks lasteaiatöötajaid nende tähelepanuväärse panuse eest tulevaste põlvede kasvatamisel.

“Lasteaiaõpetajate panus meie laste kujunemisesse ja arengusse on tohutu, et mitte öelda hoomamatu. Selle töö eest tuleb neile olla tänulik iga päev,” ütles Läänemaa sotsiaaldemokraatide esimees Neeme Suur.

Sotsiaaldemokraatlik erakond kingib naistepäeva puhul kringleid neljateistkümnendat korda. Lasteaednikke käiakse tänamas kõigis maakondades. Ühtekokku külastatakse enam kui 700 lasteaeda ja kingitakse üle tuhande kilo kringlit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hämmastav kuju
8 aastat tagasi

Neeme, olles riigikogus nn. suur mees, ajas ikka seal ääretult vastikut ja isekat poliitikat seoses kooseluseaduse ühe tuliseima läbisurujana. Kas see “kringli” kampaania on südamest? Kuidas läheb see kokku mees-mees, naine-naine normaalseks pidamisega. Mis on sinu sõnum Eestimaa kasvavale põlvkonnale? Kui oled muutunud, siis palun vabandust. Head naistepäeva originaalidele.