0

Vabariigi aastapäeva vastuvõtust Haapsalu kultuurikeskuses tehakse otseülekanne

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu kultuurikeskus. Foto: Arvo Tarmula

Valgusmäng Haapsalu kultuurikeskusel Foto: Hele OttiHaapsalu kultuurikeskus. Foto: Hele Otti

23. veebruaril kell 19 Haapsalu kultuurikeskuses toimub Lääne maavanema, Läänemaa Omavalitsuste Liidu esimehe, Haapsalu linnapea ning linnavolikogu esimehe ühist EV 98. aastapäevale pühendatud vastuvõtt, mida saab jälgida ka otseülekandena, teatas Lääne maavalitsus.

Ülekannet näeb aadressil http://otse.hk.tlu.ee/

Ühist vastuvõttu korraldatakse neljandat aastat ja ülekande vaatajate hulk on aasta aastalt suurenenud. Eelmisel aastal vaadati kontsertaktust kokku 337 erinevast arvutist ja ülekannet avati 550 korda. 2014. aastal olid näitajad vastavalt 305 arvutit ja 527 avamist.

Kontsertaktuse salvestus on hiljem samuti Youtubest nähtav. Täpne link on pärast üritust kättesaadav maavalitsuse kodulehel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kodanik
Kodanik

On tore kuulda, et linnavolikogul on esimees! Viimati oli esimehest kuulda siis kui Karilaid tooli vahetas.

wpDiscuz