0

Vestli ja Õismets võitsid Eesti juunioride meistrivõistlused

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

lauatennis

Lauatennises Eesti juunioride meistriks tulnud Aaro Õismets ja Toomas Vestli. Foto: erakogu

Pühapäeval selgitasid Eesti juuniorid lauatennisistid meistreid Aseris. Laupäevane võistlus oli väga väsitav ning sellest tulenevalt ka mõnevõrra tagasihoidlikum tulemus, kuid siiski hea. Noormeeste poolfinaalis said meie poisid Aaro Õismets ja Toomas Vestli omavahel kokku ja seekord võitis
Toomas 3:1.

Finaalis tuli tal vastu võtta kaotus narvakalt Artjom Hiiskult 1:3 ja leppida hõbemedaliga. Aaro oli eelringis võitnud 3:1 Narva kadetti Stanislav Strogovit, kuid nüüd kolmanda koha mängus kaotas 1:3.

Paarismängus said Toomas ja Aaro kindlad võidud ning ka finaali vastased Rainer Valo ja Mart Luuk alistati 3:0. Tänavu pole meie paar ka täiskasvanute klassis kaotusekibedust tunda saanud. Segapaarismängufinaalis võitsid Airi Avameri-Artjom Hiisku (LTK Narova) 3:0 Valeria Sarõtševa-Toomas Vestli (Pärnu/Haapsalu).

Anita Lissovenko-Aaro Õismets (Maardu/Haapsalu) võitsid pronksimängus 3:2 Reelica Hanson-Rainer Valo (Aseri/Viljandi). Meie noormeestele lõppesid Eesti tasandil juunioride klassi mängud paarismängu kullaga, meeskondliku ja Toomase üksikmängu ning segapaari hõbedaga, Aaro segapaari pronksiga.

Heikki Sool

lauatennisetreener

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Aga
Aga

Siit nähtub ,et kuulsust ampsab Sool.Kes siis on nende treener?

........
........

Poiste treener on EDUARD BROCK

Viktor
Viktor

Kuskil oli pealkiri, et Läänemaa mängijad tulid meistriks. Ikka meie Vatla lapsed ja Eedi on treener, mitte keegi teine.

Palju õnne!
Palju õnne!

Palju õnne tublide lauatennise poiste treenerile kelleks on Eduard Brock!

wpDiscuz