0

Vormsi vallavanem ja ametnikud said viis protsenti palgatõusu

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Tanel Viks 3

Vormsi vallavanema Tanel Viksi palk tõusis tänavu 75 eurot. ARVO TARMULA

Vormsi vallavolikogu tõstis läinud nädalal vallavanema ja vallaametnike palka 5%.

 „Viimased kolm aastat oleme seda püüdnud teha,” ütles vallavanem Tanel Viks. Tema palk on sel aastal  1577 eurot, mullu sai ta 1502 eurot.

Läänemaa kõige suurema palgaga omavalitsusjuht on Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus, kelle palk on tänavu 2200 eurot kuus. Väikseim palk on Martna vallavanemal, 1245 eurot. Eesti keskmine omavalitsusjuhi palk oli 2014. aastal 1917 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz