Noarootsi fotokonkursi võitjad selgunud. Vaata võidufotosid

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Võidufotod: 1 – Merce Välis  „Parimate mõtete mõlgutaja” (1. koht) ja 2 – „Lilleehtes tüdrukud” (2. koht), 3 – Eero Reinu „Põõsaspea neem” (1. koht), 4 – Heiki Vasar „Uduvikerkaar Aulepa kandis” (rahva lemmik), 5 – Sander Sirelbu „Höbringi keeris” (2. koht).

Noarootsi tänavuse fotokonkursi „Noarootsi külad ja vaatamisväärsused” võitsid Eero Reinu, Sander Sirelbu, Merce Välis ja Heiki Vasar.

Merce Väliselt jõudis võitjate hulka lausa kaks fotot: „Parimate mõtete mõlgutaja” pälvis portree-kategoorias esimese ja „Lilleehtes tüdrukud” samuti portree-kategoorias teise koha.

Looduse kategoorias võitis esimese koha Eero Reinu „Põõsaspea neem” ja teise koha Sander Sirelbu „Höbringi keeris”.

Rahva lemmiku tiitli pälvis Heiki Vasara „Uduvikerkaar Aulepa kandis”. Rahvas sai oma lemmikfotole hääle anda nelja nädala jooksul.

Kõik fotod on üles võetud Noarootsi vallas tänavu.

Fotokonkursile laekus 18 autorilt kokku 65 tööd. Parematest töödest pannakse üles näitus ja valmib lauakalender.

Fotosid hindas žürii kosseisus Arvo Tarmula, Marko Poolamets, Tuuli Pentjärv, Silver Schönberg ja Triin Lepp.

Noarootsi vallavanem Triin Lepp ütles, et valla fotokonkurssidel osaleb nii vallas aasta ringi elavaid inimesi kui ka suvitajaid. Tänavu laekus ka laste töid, aga mitte nii palju, et neist eraldi kategooria teha.

höbringi keeris uduvikerkaar veel üks lilleehtes tüdrukud parimate mõtete mõlgutaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments