0

Marika tee 14 ja Marika tee 16 kinnistute detailplaneeringu algatamine

Kylaline

info@le.ee

Noarootsi Vallavalitsus algatas 8. detsembri 2015 korraldusega nr 234 detailplaneeringu koostamise Spithami külas / Spithamnis asuvatel Marika tee 14 (katastritunnus 52001:001:1237, kinnistusregistri registriosa nr 2903132, pindala 5049 m², maakasutuse sihtotstarve elamumaa) ja Marika tee 16 (katastritunnus 52001:001:1238, kinnistusregistri registriosa nr 2903732, pindala 5052 m², maakasutuse sihtotstarve elamumaa) kinnistutel.
Detailplaneeringu ülesanne on võimaldada kinnistutel väikesemahulise majutusteenuse pakkumist, määrates kruntide kasutusotstarbeks majutushoone maa (katastriüksuste sihtotstarve 100% ärimaa) ja muutes osaliselt ka mõlema krundi ehitusõigust.
Detailplaneeringule keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamise vajadus puudub, sest planeeritav väikesemahuline puhkemajanduslik tegevus ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõigetes 1 ja 2 loetletud tegevusvaldkondadesse.
Detailplaneering ei muuda valla üldplaneeringut, kuid muudab kehtetuks praegu kruntidel kehtiva detailplaneeringulahenduse.

Noarootsi Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz