0

Päästjate nädalavahetuse sisustasid teele langenud puud

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

päästeamet logo

Lääne-Eestis said Lääne päästekeskuse päästjad reedest esmaspäeva hommikuni 237 tugevast tuulest tingitud väljakutset. Neist rohkem kui pooled ehk 197 võttis päästekeskus vastu pühapäeval, teatas Katariina Vaabel Lääne päästekeskusest.

Läänemaal oli 34 tugevast tuulest põhjustatud väljakutset. Enim oli väljakutseid Saaremaal (71) ja Pärnumaal (59). Kergemalt pääsesid Hiiumaa ja Järvamaa, seal oli väljakutseid vastavalt 24 ja 19.

Muid sündmusi oli üks: 5. detsembril kell 00.42 said päästjad väljakutse Haapsalus Mihkli tänavale ühekordsesse puidust majja, kus oli esialgse info kohaselt suits sees. Sündmuskohal selgus, et toit kõrbes. Päästjad eemaldasid kõrbeva poti pliidilt ja ventileerisid ruumid. Selles ruumis, kus toit kõrbes, oli suitsuandur laest eemaldatud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz