0

Torm kangutas Haapsalus korrusmaja katuselt plekktahvli lahti

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Torm Rohukülas. Foto: Urmas Lauri

torm Rohukülas 30.11.15

Laevad Rohuküla sadamas täna seisavad. ARVO TARMULA

Täna ennelõunal kangutas torm Haapsalus Tamme tänaval korrusmaja katuselt lahti ühe plekktahvli, sõiduteele kangenud puude kohta on päästjad saanud kümmekond teadet.

Kell 9.55 kutsuti päästjad Valgevälja külla, kus teele kukkunud puu takistas liiklust. Kell 9 kutsuti päästjad Lääne-Nigulas valda Kuijõele, kus teele langenud puu oli teel liikluse kinni pannud. Pärast seda tuli kaks teadet  Vormsist. Teele langenud puud takistasid liiklust veel Piirsalus, Jalukses, Lihula kandis jm, ütles Läänemaa päästeosakonna juht Andres Liiv. 

Laupäeval  tuul Läänemaal kurja ei teinud,aga pühapäeva öösel kella poole kolme paiku vajati päästjaid Paraleppa, sealgi oli puu sõiduteele langenud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz