Kirbla küla Kooli kinnistu detailplaneeringu algatamine

Kylaline

info@le.ee

Lihula vallavalitsus algatas 27.10.2015. a korraldusega 376 Kirbla küla Kooli kinnistu (katastritunnus 41103:001:0231, pindala 5,7 ha) detailplaneeringu. Kinnistul paiknevad endise Kasari kooli hooned.
Detailplaneeringu eesmärk on Kirbla küla Kooli kinnistu jagamine kaheks krundiks, kruntide sihtotstarvete, hoonestusala, ehitusõiguse, sh olemasolevate hoonete juurdeehituste ulatuse, liiklus- ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha kindlaksmääramine endise Kasari kooli hoonete ümberehitamise ja laiendamise tõttu hooldekoduks SA Lõuna-Läänemaa Tervishoiu- ja Sotsiaalhoolekande Keskuse tegevuse laiendamisega.
Detailplaneeringuga ei muudeta Lihula valla üldplaneeringut. Üldplaneeringus on planeeritav maa-ala reserveeritud ühiskondlike ehitiste maana.
Planeeringuga kavandatud SA Lõuna-Läänemaa Tervishoiu ja Sotsiaalhoolekande Keskuse hoonete rekonstrueerimine ja laiendamine ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõigetes 1 loetletud olulise keskkonnamõjuga tegevuste hulka. Planeeringu koostamisel antakse eelhinnang Kirbla küla Kooli kinnistu detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise vajalikkuse ning planeeringuga kavandatavate tegevuste keskkonnamõju olulisuse kohta. Keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamine või mittealgatamine otsustatakse pärast eelhinnangu valmimist.
Korraldusega on võimalik tutvuda Lihula vallamajas (Jaama 1, Lihula) ning Lihula valla interneti koduleheküljel http://www.lihula.ee.

Lihula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments