JK Tempo jooksjad noppisid Pärnus esikohti

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Pärnus toimunud kahe staadioni vahelisel jooksul esinesid edukalt jooksuklubi Tempo noored. Nii noormeeste kui neidude B klassi võit tuli Tempo noortele.

Noormeestest võitis Ruslan Sergatšov, neidudest Anastasija Skatško. Anastasija võit on seda suurepärasem, et Eesti B klassi meister 1500 m jooksus kaotas talle kahe ja poole minutiga. Anastasija treener Mihhail Jutkin ütles seepeale, üks asi on 1500 meetrit joosta, teine 7,64 kilomeetrit.

Meesjuunioridest jäi 3. Igor Skatško. Tema aeg oli 26.02.

Läänemaalt osales veel 2 veterani. M40 klassis oli 19. Uno Allika, M50 klassi 16.  Hugo Paulus. Mõlemad need mehed olid läbinud eelnevalt ka Pärnu luitejooksu 7,3 km ja Pärnu kahe silla jooksu. Kolme jooksu kokkuvõttes saavutati oma vanuseklassis vastavalt 17. ja 13. koht.

Kahe staadioni vahelise jooksu lõpetas 635 jooksjat, sellest õrnema poole esindajaid 289.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz