Avakülg Uudised Omniva paneb kõik postkontorid kinni
8

Omniva paneb kõik postkontorid kinni

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

virtsu-postkontor-katrin-parnpuuVirtsu postkontor läks kinni juba mõnda aega tagasi. Katrin Pärnpuu foto.

Tänane Maaleht kirjutab, et Omniva sulgeb viie aasta jooksul kõik 201 postkontorit. Nende tegevus viiakse poodides, raamatukogudes avatavatesse postipunktidesse. Sellega loodab ettevõte vältida iga-aastast mitme miljoni euro suurust kulu. Postipunkte on praegu Omnival 124. Lisaks postipoed ja postibuss.

Omniva juhatuse esimees Aavo Kärmas ütles Maalehele, et ettevõte jätkab kindlasti kontorite asendamist postipunktidega ja viie aasta pärast pole enam kontoreid, mille leti taga oleks Omniva enda töötaja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
naine
naine

loomulikult kinni….suured juhid peavad ju endale palgatõusuks raha leidma.Tõesti,kuhu see valitsus meid viinud on ….

ammu saab teisiti
ammu saab teisiti

mis asjus peaks seal käima?

2.kodanik
2.kodanik

Kui jõuluvanale tahad oma soovid tähtkirjaga saata, siis on üks võimalus seda postkontoris teha.

2.kodanik
2.kodanik

Mõnda aega tagasi oli uudis, et AS Hoolekandeteenused avab oma uued majad kohtades, kus oleks elanikel postkontor jalutuskäigu kaugusel. Ehk siis kõne alla tulevad Läti, Venemaa ja Soome? Kui seal ikka on postkontorid veel au sees…

rae
rae

Otse kümnesse!

ikka
ikka

kommunismi, seltsimeeste eestvedamisel

?
?

Kuhu me lõpuks välja jõuame?

moniav
moniav

pangu jah kinni, kontorid on avatud neil sel ajal, kui iga normaalne inimene tööl on.

wpDiscuz