3

Politsei: Haapsalus tehti naistele liiga

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

PolitseilogoLaupäeva ööl vastu pühapäeva kella 4.45 paiku hoiti isiklike suhete pinnal tekkinud tüli käigus Haapsalus Ehte tänava korteris kinni 21-aastast naist, kelle õnnestus korterist akna kaudu lahkuda. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Samal ööl kella 5.40 paiku löödi Haapsalus Sadama tänaval 32-aastast naist. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
I.
I.

Aga rallivatest roolijoodikutest mitte sõnagi?

juss
juss

Kas seda poolemeelsed A- d blokkida saab?

maali
maali

mis krt toimub?!

wpDiscuz