ERR: Remo Holsmer läks Postimehe vastu kohtusse

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Remo Holsmer

Remo Holsmer. Foto: arhiiv

Tallinna Sadama nõukogu esimees ja reformierakondlasest riigikogulane Remo Holsmer esitas eile Harju maakohtule hagi Postimehe vastu ning taotleb kohtu abil lehes tema kohta esitatud väidete ümberlükkamist, kirjutas ERR-i uudisteportaal.

Holsmer teatas ERR-i uudisteportaalile, et soovib oma hagis Postimehes avaldatud ebaõigete faktiväidete ümberlükkamist ning ebakohase väärtushinnangu avaldamisega tekitatud mittevaralise kahju hüvitamist.

„Viitan 4. ja 5. septembril 2015. aastal Postimehes ilmunud lugudele väidetava hüve küsimise kohta Vjatšeslav Leedolt. Kinnitan veelkord, et ei ole küsinud Vjatšeslav Leedolt mingisugustki hüve ja artiklites esitatud väited on valed,” märkis Holsmer.

Holsmeri sõnul on ajalehes Postimees ilmunud kahes loos tuginetud anonüümsete allikate väidetele mitte faktidele ning need lood annavad edasi valesid väärtushinnanguid, mis on alusetult heitnud talle varju.

Holsmeri hinnangul ei esitanud artikli autorid infot erapooletul või tasakaalukal viisil.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments