Haapsalu fotoklubi näitab Lihula mõisa aidas linnuriigi põnevaid hetki

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu fotoklubi paneb näitust üles

Haapsalu fotoklubi oli üks esimesi, kes täna oma näituse üles sai. ARVO TARMULA

Haapsalu fotoklubil on tänasest Lihula mõisa aidas üleval esinduslik paljude piltidega linnufoto näitus. Pilte on 16 autorilt ja enamasti on ühelt autorilt rohkem kui üks pilt, enamasti ikka 3-5 pilti.

Piltnikud on tabanud huvitavaid ja haruldasi hetki. Näiteks kuldnokk pesal, priske läikiv vihmauss noka vahel, pojad, punased nokad pärani, toitu mangumas.

Klubi juhatuse liige Raivo Reimann on tabanud paar haruldast hetke. Üks neist on laanepüü lumisel oksal, kolme meetri pealt üles võetud. Laanepüü on lind, kes näitab ennast harva. Teine pilt on hiireviu demonstratsioonlend. Reimanni sõnul istus hiireviu enne kivi otsas, aga siis, justkui fotograafile poseerides, tegi tema ees uhke lennu.

Näitus oli kevadest saadik üleval Promenaadi hotellis, kus käib tavaliselt palju linnuvaatlejaid-turiste.

Haapsalu fotoklubil on 35 liiget, aga näituse tegemisel on appi kutsutud ka mõned klubi sõbrad, ütles Reimann.

Näituse koostasid Reimann ja klubikaaslane Sander Sirelbu.

Kokku on täna alanud Matsalu filmifestivalil kaheksa näitust, need on  kultuurimajas, mõisas ja mõisa aidas ning muusika- ja kunstikoolis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments