0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 4. augustil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

lel0408001

Maksuamet puistas Läänemaa ettevõtteid

Maksu- ja tolliameti kontrolli tulemusena peavad 38 Läänemaa ettevõtet riigile tasuma 67 000 eurot makse rohkem kui esialgu deklareeritud. Läänemaa ettevõtjad Rein Vatku ja Ago Soomre kiidavad maksu- ja tolliameti tegevuse heaks, kinnitades ettevõtjatena, et suurt lisatööd see kaasa ei too.

Läänemaa vallajuhid kiidavad uutvana maavanemat

Kolmapäeval tutvustab minister maavanema kandidaati, varemgi maavanema rollis olnud Neeme Suurt Läänemaa vallavanematele. Vallavanemad, kellelt Lääne Elu uuris, mida peatselt ametisse astuvast maavanemast arvavad, kinnitasid nagu ühest suust, et tegemist on igati sobiva kandidaadiga, kes juba varem end heast küljest näidanud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz