Aurora jätkab Muhu Väina regatil võidukursil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pille Kaas AuroraAurora Pille Kaasiga roolis on Haapsalu Jahtklubi jahtidest Muhu Väina regati edukaim. Foto Piret Salmistu

58. Muhu Väina regatil sõideti täna kuues ja eelviimane etapp — Pärnu-Sorgu ring, kus ESTLYS III klassis võistlust juhtiv Haapsalu jahtklubi alus Aurora, Pille Kaasiga roolis taas head taset näitas ja etapivõidu vormistas. Aurora hoiab enne viimast etappi üldarvestuses nelja punktiga esikohta Saaremaa Merespordiseltsi aluse Mercuriuse ees (kapten Margus Tasa).  

ESTLYS III klassis võistelnud Haapsalu Jahtklubi jahtidest oli kuuendal etapil edukas Lion, Ragnar Kõivuga roolis, kes lõpetas etapi kolmanda kohaga ja kerkis üldarvestuses 11. kohale. Black Bird Tarmo Polliga roolis oli täna 15. ja on üldarvestuses 13. kohal. Ants Varblase juhitav Albin lõpetas kuuenda etapi 14. kohaga ja on üldarvestuses 20.

Folkbootide klassis lõpetas Tuuli, Olev Oolupiga roolis, kuuenda etapi kolmandana ning on üldarvestuses neljandal kohal. Punktiarvestuses on Tuuliga võrdselt punkte kolmandal kohal paikneval Hard Perki juhtimisel võistleval Sveal ja vaid ühe punkti kaugusele jääb teisel kohal platseeruv Tee Chee, Peeter Välkmaniga roolis.

Klassis ORC III oli katkestas Haapsalu Jahtklubi jaht Edasi saarlastest meeskonna ja Eiki Keertiga roolis kuuenda etapi ja kuid asub üldkokkuvõttes kolmandal kohal.

ORC II klassis on kuues etapp võstluse edukaim Matilda 3-le, Koit Pautsiga roolis — lõpetati neljanda kohaga ja kokkuvõttes on Matilda 3 kuues.

Homme hommikul sõidetakse 58. Muhu Väina regatil viimane etapp – Pärnu ring.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments