Vormsi vallavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Hullo küla vana karjääri ümbruse maa-ala
detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu

Vormsi vallavolikogu algatas oma 29. septembri 2014. aasta otsusega nr 25 üldplaneeringut muutva detailplaneeringu Vormsi vallas Hullo külas vana karjääri ümbruse ligikaudu 8,2 ha suurusel maa-alal.
Detailplaneeringu eesmärk on taotleda ala osaliselt munitsipaalomandusse, kus toimub ehitus- ja lammutusjäätmete kogumine, vaheladustamine ja sortimine nende suunamiseks kordus- ja taaskasutusse ning loomsete jäätmete matmispaigana, nende kruntide ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine, juurdepääsuteede asukoha määramine, maa sihtotstarbe muutmine.
Vormsi vallavolikogu otsustas oma 29. septembri 2014. aasta otsusega nr 25 jätta Hullo küla vana karjääri ümbruse maa-ala detailplaneeringule keskkonnamõju strateegiline hindamine algatamata.
Hullo vana karjääri ümbruse maa-ala detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu on neljapäeval, 13. augustil kell 10 koolituskeskuses.
Hullo küla vana karjääri ümbruse maa-ala detailplaneeringu eskiislahendusega on võimalik tutvuda Vormsi vallamajas ja dokumendiregistris Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=112527.
Küsimusi ja ettepanekuid on võimalus esitada e-aadressil vv@vormsi.ee või kirjalikult valla kantseleisse.
Algmaterjalidega on võimalik tutvuda Vormsi valla kantseleis või Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=94118.

Vormsi Vallavalitsus

Merirahu detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu

Vormsi vallavolikogu algatas oma 27. oktoobri 2014. aasta otsusega nr 26 detailplaneeringu Vormsi vallas Förby küla Merirahu 4,4 ha suurusel katastriüksusel 90701:002:1104.
Detailplaneeringu eesmärk on maa sihtotstarbe muutmine elamumaaks, krundi ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine, kommunikatsioonide asukoha määramine, jalgrattatee servituudi seadmine ja ehituskeeluvööndi vahendamine, arvestades 1 m samakõrgusjoonest mõõdetud ehituskeeluvööndi ala.
Sama otsusega jättis Vormsi vallavolikogu detailplaneeringu koostamise protsessis keskkonnamõjude strateegilise hindamine algatamata: detailplaneeringule keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamise vajadus puudub, sest planeeritav tegevus, ühe elamu ehitus, ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõigetes 1 ja 2 loetletud tegevusvaldkondadesse, kavandatavad tegevused ei avalda keskkonnale olulist mõju, kavandatavad tegevused ei mõjuta Natura 2000 võrgustiku ala.
Merirahu detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu on neljapäeval, 13. augustil kell 9 koolituskeskuses.
Merirahu detailplaneeringu eskiislahendusega on võimalik tutvuda Vormsi vallamajas ja dokumendiregistris Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=112474.
Küsimusi ja ettepanekuid on võimalus esitada e-aadressil vv@vormsi.ee või kirjalikult valla kantseleisse.
Algmaterjalidega on võimalik tutvuda Vormsi valla kantseleis või Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=95885.

Vormsi Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments