0

Tuul häirib saartevahelist laevaliiklust

Maris Sander

info@le.ee

praam.virtsu.sadam.talv.meri

Tugev tuul häirib täna laevaliiklust Saaremaa, Hiiumaa ja Ruhnu vahel. Virtsu-Kuivastu liin aga seisma ei jää ning tõenäoliselt sõidavad praamid terve päeva ka mandri ja Hiiumaa vahel. Kas tuule tõttu jääb ära mõni reis Vormsile, selgub päeva jooksul.

Tugeva tuule tõttu jäi ära reis kell 9.30 Triigist, samuti ei toimu väljumist kell 11.00 Sõrult, teatas Saaremaa Laevakompanii oma kodulehel. Uut infot on oodata keskpäeval.

Seoses tugeva tuulega jäi ära ka katamaraani Runö reis kell 8 Ruhnu saarelt Ringsust, samuti ei toimu väljumist kell 17 Saaremaalt Roomassaarest.

Ilmateenistuse andmeil puhub Liivi lahe põhjaosas ja Väinamerel edela- ja läänetuul 9-14, puhanguti 17 kuni 20 m/s, õhtul tuul veidi nõrgeneb. Laine kõrgus on Liivi lahel 1,5-3 ja Väinamerel kuni 1,2 meetrit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz