0

Haapsalus toimub taas Elustiili maraton

Maris Sander

info@le.ee

23. augustil toimub Haapsalus teist korda maraton, kus läbitakse 42 kilomeetri asemel 42 elustiilipunkti ja mille üks osa on ohutuspäev.

„Eelmisel aastal korraldatud Eesti esimene elustiili maraton sai nii palju kiidusõnu ja tunnustust, et patt oleks korraldamata jätta,“ ütles peakorraldaja Hele Leek-Ambur.

Maratonil on 42 punkti üle linna. Sel aastal on välja tulnud Haapsalu huvikoolid – lisaks spordikoolile ka kunstikool ja muusikakool. Uued punktid on veel näiteks folkfitness, kus propageeritakse rahvatantsu, agility-punkt, kus saab tutvust teha nn koeraspordiga, kultuurikeskuse punkt ning tõukekelkude punkt. Palju häid partnereid on punktidena väljas teist aastat.

Koos elustiili maratoniga toimub ohutuspäev staadionil ja selle ees parklas. Ohutuspäeval saab ise proovida, vaadata ja uurida turvalisuse tagajate tegemisi. Õpetatakse ohutut käitumist, kuid ei puudu ka asjalikud ja atraktiivsed esitlused. Politsei, päästeamet, maanteeamet, keskkonnaamet, kaitseliit ja teised partnerid tutvustavad oma masinaid ja varustust ning õpetavad tule-, vee- ja liiklusohutust.

Üritus algab kell 12 Haapsalu staadionilt (Lihula mnt 10) ning lõpetamine toimub samas kell 16. Osalejate vahel läheb loosimisse palju auhindu!

Kristi Erkmann

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz