1

Lihula JK kaotas, kuid vastaste võit tühistati

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Foto: Urmas Lauri

Eesti jalgpalli meistrivõistluste III liiga 11. voorus oli Lihula JK vastamisi Vändra JK Vapruse duubliga. Seisuga 2:6 tuli Lihula meestel Vändra koduväljakul peetud kohtumisel vastu võtta hooaja neljas kaotus, kirjutas Lihula Teataja.

Neli päeva hiljem tuli aga teade, et Vändra võit on tühistatud. Lihulale suurepärane uudis Kui Lihula naases pühapäeval Vändrast kaotusevaluga, siis neljapäeva õhtuks tuli üllatav teade, et Vändrale on märgitud kaotus ning Lihula sai tabelisse 3 punkti juurde. Nimelt selgus, et Vändra JK Vaprus kasutas disklahvi all olevat mängijat. Samas, olenemata rõõmusõnumitest, tuleb mängu põhjalikult analüüsida, sest Lihulale pole ammu nii palju väravaid löödud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
qqqq
qqqq

4. juulil lüüakse rohkemgi.

wpDiscuz