0

Kümme liiklusrikkujat veetis jaanilaupäeva arestimajas

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Politsei suhtus jaanilaupäeval liiklusrikkujatesse karmilt ja pani kümme rikkujat jaaniõhtuks arestimajja.

Politsei- ja piirivalvameti pressiesindaja kinnitusel tabati jaanilaupäeval Eesti eri paigus 36 alkoholitarvitamise tunnustega mootorsõiduki juhti. Inimvigastustega liiklusõnnetusi oli kolm, nende seas üks joobes juhi süül.

“Politsei on karmikäeline korduvate liiklusrikkujate puhul, et säästa inimeste elu ja tervist. Kokku kohaldati üle Eesti 10 aresti, neist Lääne prefektuuris 2, Lõuna prefektuuris 6 ja Põhja prefektuuris 2,” rääkis pressiesindaja BNSile.

Jaanilaupäeval konfiskeeriti roolijoodikuilt 6 sõidukit, neist Lääne prefektuuri tööpiirkonnas 2 ja Põhja-Eestis 4.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz