Töötukassa hakkab Läänemaa ettevõtjaid nõustama

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Töötukassa

Tõõtukassa teatas, et hakkab Läänemaa ettevõtjaid nõustama.

Juunis alustasid kõigis maakondades tööd tööandjate konsultandid, kelle ülesandeks on oma piirkonna tööandjaid igakülgselt toetada ja maakonna tööelu edendada. Läänemaa tööandjate konsultant on Regina Triebstock.

Töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli sõnul saavad uutest tööandjate konsultantidest inimesed, kes on kohalikule tööandjale töötukassas esimeseks kontaktiks ja edaspidiseks partneriks. „Järgmisel aastal rakenduva töövõimereformi valguses on uute töötajate ülesandeks nõustada ettevõtteid ka tööotsija individuaalsetest vajadustest lähtuvate töökohtade loomisel ja kujundamisel. Selleks arutatakse koos tööandjaga läbi erinevad võimalused erivajadustega inimeste tööleaitamiseks – olgu selleks töökoha füüsiline kohandamine, osaajaga töötamine, jagatud töö, paindlik tööaeg või tugiisikuga töötamine,“ lisas Paavel.

Tööandjad saavad tööandjate konsultantidelt infot ja tuge kõigi tööandjatele suunatud töötukassa teenuste kasutamisel – nt töövahendus, tööpraktika, noore töötu vanuses 17-29 töölevõtmisel palgatoetuse taotlemine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
olafiga nõus!
8 aastat tagasi

Tänan, olaf !
Riik vist on unustanud, et tema sissetulek sõltub tööandjatest! Nüüd siis tuleb tööandjaid õpetada ? Oh, sellist ajudeta valitsust………………………..

mugri
8 aastat tagasi

punnitavad jälle mingi uue ametikoha ja tööotsimisel pole ikka mingit abi

Kuglimugli
8 aastat tagasi

Tundub, et osa riigiametnike töökohti mängitakse lihtsalt ümber, sest – kuhu neil ikka minna oleks.

olaf
8 aastat tagasi

Ei saa aru kas tööandja on töövõtja ja töövõtja on tööandja. Ilmselt tuleb seda vaadata riigi seisukohast, et tööandja on töövõtjast lähtuvalt temale töövõtja, sest tööandja kohustub tegema kõik, mida töövõtja ja riik nõuab ja soovib.