0

Galerii: Katrina Lehis ja epeenaiskond jõudis Tallinna

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Šveitsis Montreux's peetud täiskasvanute vehklemise Euroopa meistrivõistlustel võitis Eesti epeenaiskond hõbemedali.

Naiskond koosseisus Erika Kirpu, Irina Embrich, Julia Beljajeva ja Katrina Lehis sammus Euroopa meistrivõistlustel võidult võidule. Esimeses kohtumises alistati Holland tulemusega 45:30, mis tagas pääsu veerandfinaali. Katrina Lehis andis oma panuse, võites mõlemad matšid. Lehis alistas hollandlannad Kayli Henseni tulemusega 7:2 ja Kelly Boone 6:4.

Veerandfinaalis ootas eestlannasid ees Prantsusmaa, keda võeti enne võistlust kui medalipretendente. Prantsusmaa alistamisega nähti kõva vaeva, aga võit tuli, tulemus 37:30. Suure panuse andis viimases matšis 14:7 võidu saanud Irina Embrich.

Poolfinaalis mindi kokku Itaaliaga, kes oli seni hoidnud naiskondade reitingus esikohta, eestlannade neljanda reitingukoha vastu. Sellest hoolimata õnnestus kätte võidelda 43:31 võit, mis tagas vähemalt hõbemedali.

Õhtupoolikul finaalis tulid eestlannade vastu Rumeenia naised, aga eestlannade jõud neist tol päeval üle ei käinud. Irina Embrich suutis kohtumise alguses vehelda punkt punktis, kuid hiljem läks Rumeenia siiski oma teed. Finaal kaotati tulemusega 35:45. Eestile jäi hõbemedal.

Hõbemedal oli Katrina Lehise neljas tiitlivõistluste medal ja esimene täiskasvanute arvestuses.

Kolmapäeva pärastlõunal jõudis võidukas naiskond kodumaale. Tallinna lennujaamas ootas neid lilleliselt tormiline vastuvõtt.

FOTOD: PEETER LANGOVITS

lehis vehklem langovits17 lehis vehklem langovits16lehis vehklem langovits14lehis vehklem langovits15  lehis vehklem langovits13 lehis vehklem langovits12 lehis vehklem langovits10 lehis vehklem langovits11 lehis vehklem langovits09 lehis vehklem langovits01 lehis vehklem langovits02 lehis vehklem langovits03 lehis vehklem langovits04 lehis vehklem langovits05 lehis vehklem langovits06 lehis vehklem langovits07 lehis vehklem langovits08 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz