0

Selgusid Läänemaa parimad noored mitmevõistlejad

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Noored mitmevõistlejad

Foto: erakogu

 

Läänemaa TV 10 olümpiastardi mitmevõistluse finaalis selgusid tugevamad, kes pääsevad võistlema 10.–12. juunil Eesti TV 10 finaali.

12aastased tüdrukud võistlesid kuuevõistluses. Võitis Keity-Liina Kallas 4084 punktiga Annabel Moori ja Maily Märsi ees. Poiste üheksavõistluses oli parim Robin Särg 3915 punktiga Erko Puskari ja Sten Veski ees.

14aastaste tüdrukute kaheksavõistluse võitis 5306 punktiga Eliis-Maria Koit. Järgnesid Marie Põlluaed ja Hanna-Liisa Salf. Poiste üheksavõistluses oli tublim Marko Kütt 3474 punktiga Eric Mathias Heina ees.

Kaja Ladva

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz