Hanilat tabas varguste laine

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Hanila valla suvilais on viimasel ajal mitu korda vargil käidud, politsei ei välista, et tegu on ühe ja sama vargakambaga.

Haapsalu menetlusteenistuse vanem Vello Palmits ütles Lääne Elule, et viimasel paaril kuul varastamas käinud inimesi pole leitud. „See, et tegemist on ühe ja sama isikute ringi toime pandud rikkumistega, on üks võimalikke versioone, mida politsei oma uurimises kaalub. Kuni see pole kinnitust saanud, uuritakse kõiki juhtumeid eraldiseisvalt,” ütles Palmits.

Politseile on viimase kahe kuu jooksul teada antud seitsmest vargusest Hanila vallas. Neist kuue kohta on alustatud kriminaalmenetlust ja ühe asjas väärteomenetlust. Palmits rääkis, et viimasel puhul oli omanik ööseks oma lukustamata jalgratta jätnud kortermaja ette.

Palmits ütles, et kolmel juhul on sisse tungitud suvilaisse, kust on enamasti varastatud toiduaineid. Ühel korral varastati maanteel tehnilise rikke tõttu parkinud sõidukist heliseadmeid. Üks paadimootor varastati sadamast. Peale selle on ühest garaažist varastatud murutrimmer, -traktor ja saag.

Politsei palub kõigil inimestel teatada, kui nad on varguste ajal näinud vallas kahtlast liikumist.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sulev X
8 aastat tagasi

Ja kui kange häda siis posti taha ja põõsasse ka ei tohtivat. Krt küll!kus nad ise käivad? Teevad autoose või

Kübe
8 aastat tagasi

Ma ka ei seedi seda politseiasja. Magada õues nad ei lase. Suitsu kui küsin kellegi käest siis süüdistatakse väljapressimises jne…

Aadgk
8 aastat tagasi

Vabandust, aga need varguse artiklid on siia küll ilu pärast pandud ja et inimesed valvasamad oleksid. Politsei ei suuda neid kindlasti kinni võtta, aga vot purjus inimeste peale kihuvad küll hammast ja saadaks kohe kõik patrullid siia! Mõttetu jutt, ma tean omast käest, kui kaua midagi uuritakse, kui üldse uuritakse ja tulemus on selge NULL!

Mhm
8 aastat tagasi
Reply to  Aadgk

Nõustun!! Teisipäeva ja kolmapäeva hommikul tiirutas päris mitu tundi politseipatrull Kõmsi vahel ja mille nimel? Et leida joodikud, kes autoga sõidavad. Teisipäeval nähti mustlaseid Virtsu vahel tiirutamas ja appi karjumas ja mida tehakse selle nimel, et need kätte saada? VARGUSTE LAINE, aga kui palju seda uuritakse? Muudkui paluvad inimesi, et kui olete midagi näinud, siis andke teada… aga ise mida teevad? Istuvad oma autodes ja ootavad, et saaks aga kellelegi keerata jälle.. Politsei või asi…