1

Parila heinaküün läks uuesti põlema

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

31. mail kell 00.41 teatati häirekeskusele tulekahjust Ridala vallas Parila külas, kus põles 50×20 meetri suurune kõrvalhoone lahtise leegiga. Päästjad hoidsid ära tule leviku kõrvalolevatele hoonetele. Kustutustööd lõpetati kell 5.56.

Kell 11.28 said päästjad väljakutse samale sündmuskohale. Põlenud hoones olnud hein oli uuesti süttinud. Hoone omanik organiseeris kohale kolm koppa, millega hein laiali veeti, et oleks parem kustutada. Tulekahju likvideeriti kell 15.47.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
troll
troll

ma ei saa aru inimestest kes räägivad umb kaudu et see pani põlema ja toda jne . äki pani hoopis see inimene põlema selle kes suure suuga lõugu lõksutab.

wpDiscuz