0

Ohtlike jäätmete kogumise ring Haapsalu linnas 12. juunil

Kylaline

info@le.ee

Ohtlike jäätmete kogumise ring Haapsalu linnas 12. juunil
Kaluri autobussipeatus kl 14–14.30
Lepa tn ja Jalaka tn ristmik kl 14.40–15.10
Tamme prügimaja juures kl 15.20–16
Männiku tee ja Käbi tn ristmik kl 16.10-16.40
Kogumisringil võetakse vastu: kodumajapidamises tekkinud õlijäätmed (vedelad), õlifiltrid, ohtlike ainetega reostunud materjalid, päevavalguslambid, elavhõbedat sisaldavad jäätmed, ravimid, värvi-, laki-, liimi- ja lahustijäätmed, ohtlike ainete jääke sisaldav pakend, pliiakud, muud akud ning patareid ja väike-akud, kemikaalid, taimekaitsevahendid, ohtlikke osi sisaldavad jäätmed (televiisorid, monitorid, külmkapid).
Vastu ei võeta: autorehve, elektripliite jt suure- ja väikesegabariidilisi kodumasinaid, mis ei sisalda ohtlikke jäätmeid.
Vastu ei võeta ohtlikke jäätmeid juriidilistelt isikutelt.
Ohtlike jäätmete ringi kontaktisik Sirli Vaksmann, tel 5883 8892.
Haapsalu Linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz