Evelin Ilves käis Ormsö ristsetel

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

MKL-148Evelin Ilves, Schubert ja Vormsi uue laeva ristija Kaisa Valm. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

 

Majandusministri ja teiste kõrgete riigiametnike, laevandusjuhtide, omavalitsustegelaste, Lääne maavanema ja paljude teiste asjaosaliste kõrval osales Ormsö ristsetel ka Eesti presidendi endine abikaasa Evelin Ilves.

Ilves selgitas Lääne Elule, et ta on Saaremaal koos sõpradega, aga et tema koer Schubert sõbrunes neljapäeval laevatehase inimestega, kutsuti ta ka ristsetele. Ilves oli Nasval koos oma musta-valgekirju Hollandist pärit Friisi pointeriga. Ilvese sõnul Eestis seda tõugu koeri rohkem ei ole, nii et sellel ei ole isegi mitte õiget eestikeelset tõunime. Teda kutsutakse „stay by home”, sest ta on talukoer, kes peab tegema kõike, mida on talus vaja teha: valvama, karja hoidma, lapsi valvama ja pererahvaga juttu ajama.

Küsimus, kuidas on olla vaba ja vallaline, vastas Evelin Ilves heatujuliselt: „Hästi!”

Kui ametlik osa sai läbi, hakkas külaliste võõrustamiseks üles seatud suures telgis laulma ansambel, mille repertuaar meenutas kangesti Väikeste Lõõtspillide Ühingut ja solist Marko Matveret. 

Võimalik, et too Matvere häälega solist on Evelin Ilvese uus sõber. Igatahes Schuberti sõber oli ta küll. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kõva
8 aastat tagasi

tagavara varunud, et jõuab pidevad ringi kooserdada

Eesti+Vabaks
8 aastat tagasi

Mingist mõtetust evelinist jälle jutuke, samas rotist nimega kalle muuli LE millegipärast vaikib

E
8 aastat tagasi

ameerika käsk see ametlik lahutus,et tehku ära,ei muud midagi,nii käivad meite asjad.

Olev
8 aastat tagasi

Pole kuuldagi,et kumbki ,ei president ega ta eksproua ,hakkaks uuesti abielluma või midagi sellist,inimesed lihtsalt vajavad rohkem vabadust ja omaette olemist.

parvel
8 aastat tagasi

Kirjutada ikka võib, et oli kohal ja puha. Ent ometi, küsida, kuidas on olla vaba ja vallaline…., no andke andeks, sellist asja küsida???? Lahutatud ei ole vallaline, ei saa keegi hiljem vallaliseks tagasi.

loodusekummardaja
8 aastat tagasi

Tubli ajakirjanik et kirjutab ja kajastab meie endise esileedi mõningaid käike. Evelin on igati seda väärt et me temast ka edaspidi üht-teist kuuleksime. Ja kindlasti esindas pr. Evelin igati sümpaatselt ja austustväärival moel meie riigi esimese mehe kõrval aastaid meie väikest maad. Tubli Evelin-ELU läheb edasi.

?
8 aastat tagasi

Aga kui lahutus oli rohkem formaalne mäng?

schubert
8 aastat tagasi

See artikkel oli väga meeldiv ning hariv. Sain teada Evelini saatvast sõbrast päris palju, näiteks seda, et ta nimi on Schubert. See ajakirjanik peaks päris totu olema, kes näeb Evelini ja teeb näo nagu inimest polekski olemas või mõtleks, et, kes temast ikka huvitub – räägitud küll.

Nii on
8 aastat tagasi

Nõus. Inimene läheb oma eluga edasi, tuleks rahule jätta. Aga ajakirjanikud ketravad ikka edasi, ei saa kuidagi sissetambitud rajalt maha.

kohalik
8 aastat tagasi

Miks seda Evelini peab igal pool mainima, igaüks käib seal, kus tahab, mis see teiste asi on. Kas kedagi teis ei olnud seal, et nendest rääkida?